بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله الذی تجلّی لذاته بذاته و الصلاة علی شواهد صفاته و مظاهر تجلیّاته سیما سید الکونین و جامع المرتبتین و قائد النشأتین و خلاصه العالمین محمد المصطفی و آله و ذریته، مرائی صفاته العلیا و شواهد اسمائه الحسنی صلاة توازی حق ارشادهم و تکافی جزاء احسانهم. سلام علیکم طبتم فادخلوها خالدین.
«و واعدنا موسی ثلاثین لیله و اتممناها بعشر فتم میقات ربه اربعین لیلة»
«و الفجر و لیال عشر»
«و یذکروا اسم الله فی ایام معلومات»
آغاز دهه اول ماه ذی الحجه
با توجه به این که زمان ها منازل سلوک الی الله هستند و هر منزلی خاصیت ویژه ای در سلوک فردی و اجتماعی دارد، به طوری که اگر از دست برود جبران شدنی نبوده و حتی اگر انسان عمری پیدا کند تا سال دیگر را هم ادراک کند، منزلی دیگر و خصوصیتی دیگر را به دنبال دارد.
در ایامی واقع شدهایم که ده روز نهایی است که خدای سبحان موسای کلیم رسول اولوا العزم را به آن بشارت داد و سفر سلوکی سی روزه او را با این ده روز، چهل روز کرد تا به اتممناها بعشر مژده داده شود.
شاید آن سی روز از مصادیق «لهم ما یشاؤن فیها» باشد و این ده روز از مصادیق «و لدینا مزید» که تحفه ی ویژه ای برای سالکین و سایرین الی الله است که جذبه های خاص الهی «ما لا عین رأت و لا اذن سمعت و لا خطر علی قلب بشر» را برای مراقبین آن مهیا کرده است.
توصیه ها و مراقبات ماه ذی الحجه
این ایام ده روزه از توحیدی ترین ایام و زمان ها برای موحدین است که مراقبات خاص خودش را داشته و اهل سلوک برای استفاده از تمام مزایای آن در استهلال آن هم همت ویژه داشتند تا اعمال را در جای خود انجام دهند.
توجه به آیه شریفه مواعده الهی با موسای کلیم لازم است که در خاص ترین مراتب انس که چگونه بوده و حسرت و شوق به لقای الهی در این ایام و تفکر در شدت اشتیاق حضرت موسی به این میقات که پیامبر اکرم در وصف آن می فرماید: «ما اکل و ما شرب و ما نام فی ذهابه و مجیئه اربعین یوما شوقا الی الله»
اصلیترین مراقبه این ایام، رعایت آداب بندگی در ترک معصیت و همچنین انجام طاعات به خصوص در این ایام بندگی خاص است.
- شاید این ده روز، از وجوهی شباهت به ماه رمضان داشته باشد که سفارش به روزه ایام آن به غیر از عید فطر و عبادت شب های آن و همچنین روز عرفه که شاید با شب های قدر ماه رمضان، در مغفرت مساوی ذکر شده باشد، و عید قربان با عید فطر در دادن جوایز؛ و اختصاص سلوک وجوبی صومی رمضانی به صورت اجتماعی و همگانی با سلوک لقایی حج در ذی حجه که نتیجه آن با رجوع و دیدار ولی الهی به کمال می رسد، شباهت هایی داشته باشد.
- البته ماه ذی حجه و تمام ایام چهل روزه کلیمی مقدمه ای برای نتیجه این میشود که برترین روز را به دنبال میآورد که یوم العزیز است. روز غدیر فصل اخیر عالم انسانی است که نبوت پیامبر اکرم (ص) با نصب غدیری به اکمال و اتمام رسید و کفار را از غلبه نا امید و مأیوس کرد و مومنان از شراب میثاق ولوی و علوی لبریز شدند.
اللهم عجل لولیک الفرج
آغاز به کار پایگاه اینترنتی
دوستان عزیزی با زحمات فراوان از روی محبت و خدمت به معارف اسلامی، پایگاه و سایتی را راه اندازی کردند تا مباحث معرفتی و اخلاقی را در آن قرار دهند که تاریخ راهاندازی آن مصادف با آغاز ماه با برکت ذی حجه شده است که آن را به فال نیک گرفته و امیدواریم خدای سبحان به برکت این ماه که روز میثاق مأخوذ ولایت در آن است همه ما را سرباز ولایت قرار دهد و چنانچه نقل شده که هر درهمی در راه تثبیت ولایت خرج شود، هزار برابر یا هزار هزار برابر خیرات دیگر آثار دارد، و ما را در راه سربازی ولایت ثابتقدم کرده و توفیق زیر سایه ولایت بودن را در دنیا و آخرت نصیب همه ما بگرداند.
به صورت ویژه از همه دوستان دست اندرکار و بانیان عزیزی که کمک کردند تا این کار انجام شود تشکر کرده و ان شاءالله با صاحب ولایت محشور باشند.
قم مقدس
محمدرضا عابدینی
اول ذی حجه 1442
20 تیر ماه 1400
سلام علیکم
شکر الله مساعیکم
خداوند متعال سایه استاد عزیز را بر سر ما مستدام بدارد.
سلام و عرض ادب
خداقوت
مدتها منتظر این رویداد بودم. الحمدلله که حاصل شد.
خدا را شاکرم توفیق شاگردی استاد حقیقی علوم اهل بیت علیهم السلام را نصیب ما کرد